Informace o zpracování osobních údajů zákazníků

Zpracování osobních údajů zákazníků

1.    BOATPARK s.r.o., se sídlem Sokolovská 359/146, IČO: 26460025, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném soudem v Městském soudě v Praze, oddíl C, vložka 83704] („Správce“), zpracovává osobní údaje svých zákazníků, kteří jsou fyzickými osobami („subjekty údajů“). Subjekty údajů mohou v otázkách zpracování svých osobních údajů kontaktovat Správce, a to na e-mailové adrese info@boatpark.cz.

2.    Správce bude zpracovávat identifikační a kontaktní údaje subjektu údajů a dále údaje shromážděné Správcem při plnění smlouvy uzavřené se subjektem údajů („smlouva“).

3.    Správce zpracovává osobní údaje subjektu údajů pro účely:

3.1.  plnění smlouvy, a to na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR“);

3.2.  dodržení právní povinnosti Správce stanovené obecně závazným právním předpisem, a to na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR (např. povinnost Správce uchovávat účetní a daňové doklady)

3.3.  určení, výkon nebo obhajobu právních nároků Správce, a to na základě čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR; a

3.4.  zasílání obchodních sdělení, a to na základě čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR z důvodu existence oprávněného zájmu Správce spočívajícího v přímém marketingu.

4.    Osobní údaje budou zpracovávány pouze po dobu, která je nezbytná vzhledem k účelu jejich zpracování. S ohledem na výše uvedené:

4.1.  k účelu podle čl. 3.1 výše budou osobní údaje zpracovávány do zániku závazků ze smlouvy. Tím není dotčena možnost Správce tyto osobní údaje následně dále zpracovávat (v nezbytném rozsahu) k účelu podle článku 3.2, 3.3 a/nebo 3.4 výše;

4.2.  k účelu podle čl. 3.2 výše budou osobní údaje zpracovávány po dobu trvání příslušné právní povinnosti Správce;

4.3.  k účelu podle čl. 3.3 výše budou osobní údaje zpracovávány do uplynutí 4. kalendářního roku následujícího po skončení záruční doby podle smlouvy (pokud byla ve smlouvě sjednána záruka za jakost), nejméně však do uplynutí 5. kalendářního roku následujícího po zániku závazků ze smlouvy. V případě zahájení a trvání soudního, správního nebo jiného řízení, ve kterém jsou řešeny práva či povinnosti Správce ve vztahu k příslušnému subjektu údajů, neskončí doba zpracování osobních údajů k účelu podle čl. 3.3 výše před skončením takového řízení;

4.4.  k účelu zasílání obchodních sdělení podle čl. 3.4 výše budou osobní údaje zpracovávány do doby, než subjekt údajů vyjádří svůj nesouhlas s takovým zpracováním.

5.    Nejpozději do konce kalendářního čtvrtletí následujícího po uplynutí doby zpracování podle čl. 4 výše budou příslušné osobní údaje, u kterých pominul účel jejich zpracování, zlikvidovány (skartací nebo jiným způsobem, který zajistí, že se s osobními údaji nebudou moci seznámit neoprávněné osoby) či anonymizovány.

6.    Správce je oprávněn předat osobní údaje příjemcům, se kterými uzavřel smlouvu o zpracování osobních údajů a kteří budou pro Správce zpracovávat osobní údaje jako jeho zpracovatelé. [Doplnit další příjemce. Doplnit případné informace o úmyslu Správce předávat osobní údaje do třetí země (tj. mimo EU nebo EHP) nebo mezinárodní organizaci včetně doplňujících informací podle čl. 13 odst. 1 písm. f) GDPR]

7.    V souvislosti se zpracováním svých osobních údajů mají subjekty údajů řadu práv, včetně práva požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům (za podmínek čl. 15 GDPR), jejich opravu nebo výmaz (za podmínek čl. 16 nebo čl. 17 GDPR), popřípadě omezení zpracování (za podmínek čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (za podmínek čl. 21 GDPR), jakož i práva na přenositelnost údajů (za podmínek čl. 20 GDPR).

8.    Pokud se subjekt údajů domnívá, že jeho osobní údaje jsou zpracovávány v rozporu s právními předpisy, má právo obrátit se na Správce s žádostí o zjednání nápravy. Jestliže bude žádost subjektu údajů shledána oprávněnou, Správce neprodleně odstraní závadný stav. Tím není dotčena možnost subjektu údajů podat stížnost přímo u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

9.    Poskytnutí osobních údajů ze strany subjektu údajů je smluvním požadavkem. Subjekt údajů nemá zákonem uloženou povinnost osobní údaje poskytnout, ale Správce tyto údaje potřebuje k uzavření a plnění smlouvy.

 

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ A ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR
Prohlášení o ochraně osobních údajů a souborech cookie

Provozovatelem internetových stránek www.boatpark.cz (dále jen „internetové stránky“) a zároveň správcem osobních údajů je společnost BOATPARK s.r.o., se sídlem Sokolovská 359/146, PSČ 186 00, IČO: 26460025, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Prazem pod sp. zn. C 24947 (dále jen „BOATPARK“ nebo „my“).

BOATPARK klade velký důraz na ochranu soukromí všech návštěvníků a uživatelů internetových stránek, a dbá na ochranu jejich osobních údajů. Zpracování Vašich osobních údajů probíhá v souladu s obecně závaznými právními předpisy, zejména Nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.

Cílem tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů a souborech cookie (dále jen „prohlášení“) je informovat Vás o tom, jakým způsobem můžeme zpracovávat Vaše osobní údaje, zejména o jejich kategoriích, rozsahu a účelu, pro který jsou zpracovávány, o zdroji, ze kterého jsou Vaše osobní údaje získávány a o osobách, kterým jsou Vaše osobní údaje předávány. Naleznete zde také informace o Vašich právech v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Tím, že nám poskytnete své osobní údaje, akceptujete toto prohlášení a berete na vědomí, že můžeme zpracovávat Vaše osobní údaje níže uvedeným způsobem a pro níže uvedené účely. Pokud s tímto prohlášením nesouhlasíte, neposkytujte nám prosím své osobní údaje.

Osobní údaje jsou:
Osobními údaji jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě, jako je např. jméno, bydliště, e-mailová adresa, telefonní číslo či IP adresa.

Jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jak je využíváme?
BOATPARK shromažďuje pouze takové osobní údaje, které nám sami dobrovolně poskytnete nebo které získáme prostřednictvím našich internetových stránek nebo prostřednictvím písemné či telefonické komunikace s Vámi.

Osobní údaje, které o Vás shromažďujeme, mohou zahrnovat:

  1. a)    Vaše identifikační a adresní údaje (např. titul, jméno, příjmení, bydliště, datum narození);
  2. b)    Vaše kontaktní údaje (např. kontaktní adresa, e-mail a telefon);
  3. c)     elektronické údaje (např. IP adresa, soubory cookie, typ prohlížeče);
  4. d)    údaje potřebné k vyřízení Vaší objednávky, uzavření a plnění smlouvy mezi Vámi a námi a poskytování objednaných služeb;
  5. e)    další údaje, které nám předáte nebo které shromáždíme v souvislosti s vyřizováním Vaší objednávky, uzavřením a plněním smlouvy mezi Vámi a námi a poskytováním objednaných služeb.

Poskytnutí Vašich osobních údajů je smluvním požadavkem. Nemáte zákonem uloženou povinnost tyto osobní údaje poskytnout, poskytnutí osobních údajů je zcela dobrovolné. Bez poskytnutí osobních údajů však nebudeme schopni vyřídit Vaši objednávku, nemůže být uzavřena ani plněna smlouva mezi Vámi a BOATPARK a ani nemohou být plněny požadované služby (vůbec či v požadované kvalitě). Pokud ke zpracovávání Vašich osobních údajů vyžadujeme Váš souhlas, jste oprávněni poskytnutí souhlasu odmítnout nebo již uděleny souhlas kdykoliv odvolat bez jakých jakýchkoliv negativních dopadů na Váš vztah s námi.

Vaše osobní údaje neprodáme ani nepronajmeme žádné třetí straně.

Novinky, recenze, akce
  • DNEŠNÍ SLEVOVÉ KÓDY

    17. 09. 2018

    Podívejte se na dnešní SLEVOVÉ KÓDY BOATPARK a získejte co nejlepší cenu na objednané zboží. Využijte slevové akce. Jednoduše zadáte kód v objednávce do poznámky a získáte slevu. Jakmile obdržíme objednávku, tak Vám slevu potvrdíme.

    Číst více
  • PŮJČOVNA LODÍ A VODÁCKÉHO VYBAVENÍ

    29. 05. 2018

    Nezapomeňte si udělat rezervaci lodí a vodáckých doplňků včas. Doba prázdnin se blíží. Půjčujeme kánoe, kajaky, rafty, ale i neopreny, neoprenové boty, bundy, pádla a další vodácké vybavení. V naší půjčovně najdete nejen lodě, ale i paddleboardy a mořské kajaky.

    Číst více
  • VÝPRODEJ SKIALPOVÝCH SETŮ

    17. 09. 2018

    Výprodej testovacích skialpových setů.
    Set obsahuje:  lyže + tech vázání G3 ION + stoupací pásy.

    Číst více