Phone icon
Otevírací doba
Pondělí 8:00 - 19:00
Úterý - Pátek 10:00 - 19:00
Sobota 9:00 - 14:00
| Zobrazit kontakty
background photography of category
  • Sporten Explorer skin + vázání + boty Alpina Wyoming.jpg
  • RED.jpg
  • sporten explorer skin.jpg
  • Explorer+-base.jpg

Sporten Explorer Skin 22/23 set

Výhodný set sportovních Back Country běžek Sporten Explorer Skin s populárním stoupacím pásem, robustním vázáním manuální...
Dostupnost Skladem do 5 párů
Doporučená MOC: 12 190 Kč
8 790 Kč
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.
baner-registrace-sleva-product SLEVA 5 % NA VYBRANÉ ZBOŽÍ
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.

Podrobný popis

Výrobce Sporten
Číslo zboží grid_13800211

Výhodný set sportovních Back Country běžek Sporten Explorer Skin s populárním stoupacím pásem, robustním vázáním manuálním BC MANUAL nebo automatem BC AUTO a solidními teplými botami Alpina Wyoming do terénu.

Při koupi setu si můžete vybrat, zda chcete vázání Rottefella BC Auto nebo Rottefella BC Manual. Montáž vázání je ZDARMA.

 

Postup při objednání tohoto setu:

Vyberete si délku lyže, kterou zadáte ve vaší objednávce. Zvolený model vázání a velikost boty uveďte v objednávce v části upřesnění objednávky. Pokud budete chtít využít možnosti montáže zdarma, kontaktujte nás prosím e-mailem či telefonicky, abychom se domluvili na detailech servisních úkonů. V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat.

 

BC běžky Sporten Explorer Skin: 

Výborná BC běžka pro široké použití, Model Explorer+ je vybaven stoupacím pásem který umožňuje perfektní skluz i kvalitní odraz bez použití stoupacích vosků. Vložky stoupacích pásů jsou vyměnitelné. Vzhledově atraktivní lyže pro široké použití. Výborná v terénu, parťák do nepohody, který nezklame. Vysoce odolná lyže s vynikajícími parametry. Ve verzi + vybavená vyměnitelným stoupacím pásem.

SKLUZNICE: extruded base

VELIKOSTI:

Délka [cm] Profil [mm] Pro váhu [kg]
165 64-52-60 50-65
175 64-52-60 60-75
185 64-52-60 70-85
195 64-52-60 80-95
205 64-52-60 90-100

 

VÁZÁNÍ: výběr z Rottefella BC Auto nebo Rottefella BC Manual:

BC AUTO
Back Country vázání, které se snadno se nazouvá a vyzouvá. Automatický nášlapný systém při úspěšném nazutí boty slyšitelně cvakne. Bota se dá z vázání uvolnit pomocí lyžařské hůlky. Lyžař se tak při nazouvání a vyzouvání nemusí ohýbat - to je velmi pohodlné zejména pokud máte na zádech batoh. Podložka je širší (56 mm), což je velmi důležité pro dobrou stabilitua ovládání lyží zejména při proměnlivých lyžařských podmínkách.

  • Hmotnost: 450g/pár. 

BC MANUAL
Funkční a osvědčené vázání vybavené ručním uzavíracím mechanismem. V kombinaci se šířkou vázáním 56 mm nabízí výbornou stabilitu a kontrolu lyží. Je velmi vhodné pro použití v extrémním terénu a v různých sněhových podmínkách. Jednoduché otevírání a zavírání.
Vhodné pouze pro obuv s Back Country podešví NNN.

  • Hmotnost: 480g/pár.

 

BOTY Alpina Wyoming

Běžkařské Back country boty Alpina Wyoming BC jsou kvalitní kožené boty pro zimní výlety. Izolace výplní Thinsulate. Podrážka pro systém BC NNN. Kvalitní ochrana svršku kolem celé boty, anatomicky tvarovaná vnitřní vložka a snadné šněrování jako u pohorek. Na tuto botu je spolehnutí.

 

Parametry

  • Sporten
  • s vázáním
  • skin (s pásem)
  • unisex