Phone icon
Otevírací doba
Pondělí 8:00 - 19:00
Úterý - Pátek 10:00 - 19:00
Sobota 9:00 - 14:00
| Zobrazit kontakty
background photography of category
  • G3 ION LT 12 w/Leash
  • G3 ION LT 12 w/Leash
  • G3 ION LT 12 w/Leash

Vázání G3 ION LT 12 with Leash

Nejlehčí skialpové vázání od firmy G3 z řady ION LT Leash  s elegantním designem pro rychlostní trénink nebo jednodenní túry. Otočná patka se 3 polohami pro mód chůze. 2 hrazdy pro nastavení výšky patky lze snadno překlop...
Toto zboží se již neprodává a není dostupné
Podívejte se na jiné produkty z kategorie Skialpové vázání
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.
baner-registrace-sleva-product SLEVA 5 % NA VYBRANÉ ZBOŽÍ
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.

Podrobný popis

Výrobce G3
Číslo zboží 13700194

Nejlehčí skialpové vázání od firmy G3 z řady ION LT Leash  s elegantním designem pro rychlostní trénink nebo jednodenní túry. Otočná patka se 3 polohami pro mód chůze. 2 hrazdy pro nastavení výšky patky lze snadno překlopit pomocí hole. K vázání dodáván i jistící systém G3 ION LT Leash k upevnění na jakoukoliv botu. Nejlehčí skialpové vázání nedisponuje brzdami otočná patka - 3 polohy pro mód chůze jistící systém ION LT Leash snadné zacházení elegantní design. Nabízí jednoduchost nebržděného vázání při zachování ION vlastností, výhod a elegantního designu. Celé vázání váží pouhých 912 g. G3 ION LT 12 je ideální vázání pro minimalisty, počítače gramů, pro ty, co se chystají na delší túry, nebo prostě pro všechny, kdo chtějí mít lehké a bezchybné vázání.

Hmotnost: 456 g (půlka)

G3 designéři zmenšili a zlehčili původní typ vázání ION 12. Případné ztrátě, nebo ujetí lyže, můžete zabránit spojením vázání s lyžařskou botou pomocí speciálních pásků (lanka).

Vázání v akce - ZDE

Field tips - ZDE