Phone icon
Otevírací doba
Pondělí 8:00 - 19:00
Úterý - Pátek 10:00 - 19:00
Sobota - Neděle 9:00 - 18:00
| Zobrazit kontakty
background photography of category
  • AlpinistPlus_Glide_Rolled.jpg
  • Glide_1.jpg

Stoupací pásy G3 Alpinist+ Glide 115 mm

Všestranné stoupací pásy G3 Alpinist+ Glide 115mm vyrobené jak pro suché, tak chladné podmínky. 70% mohair pro optimální skluz a 30% nylonu pro větší životnost. Pásy Alpinist+ jsou výsledkem více než 20 letých zkušeností s výrobou stoupacích pásů. Alpinist + navazu...
Doprava zdarma v ČR a SR!
V případě objednání produktu máte nárok na dopravu zdarma.
Dostupnost Skladem
Doporučená MOC: 4 720 Kč
3 090 Kč
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.
baner-registrace-sleva-product SLEVA 5 % NA VYBRANÉ ZBOŽÍ
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.

Podrobný popis

Výrobce G3
Číslo zboží grid_14500210

Všestranné stoupací pásy G3 Alpinist+ Glide 115mm vyrobené jak pro suché, tak chladné podmínky. 70% mohair pro optimální skluz a 30% nylonu pro větší životnost.

Pásy Alpinist+ jsou výsledkem více než 20 letých zkušeností s výrobou stoupacích pásů. Alpinist + navazuje na lety prověřené pásy Alpinist.

Variabilita možnosti nastavení délky v rozsahu 16 cm. Proto můžete jedny pásy použít na více délek lyží. 
Pásy mají nový minimalistický zadní klip a nový typ přenosové síťky.

Velikosti:
XS (150-166 cm), 266g
(161 – 177cm), 284g
(172 – 188 cm), 302g
(183 – 199cm), 319g

Balení obsahuje: pár stoupacích pásů, přenosovou síťku, ořezávací nůž a transportní vak.

Přednosti stoupacích pásů G3:
Přední klip pásů: nový typ předního konektoru z nerezavějící oceli s  polyuretanovou TPU špičkou, která je lehká, lépe klouže a zabraňuje vnikání sněhu pod pás. Povrch TPU špičky tvoří šupiny, které jsou symetrické podle podélné osy.

Zadní klip pásů: nový nízko profilový zadní popruh pro uchycení pásů umožňuje o 40% rychlejší a snadnější nasazení a sejmutí pásů. Tvar klipu umožňují snadné nasazování i v rukavicích. Bezpečně drží na patce lyží.

Odnímatelný RipStrip: tento odnímatelný podélný RipStrip pás je umístěn uprostřed stoupacích pásů. Pokud nepoužíváte mřížku a pásy slepujete k sobě, tento doplněk slouží ke snazšímu odlepení pásů od sebe. Ale přilnavost pásů k lyži tím není nijak omezena. Pásy drží perfektně i s RipStrip páskem.
Pokud, ale půjdete nějaký extra těžký traverz, kde budete potřebovat, aby byl pás přilepen k lyži v celé ploše, či lepidlo pásů se vám zanese nějakými nečistotami, je možnost tento pás odstranit a přilepit pásy k lyži celou plochou.

Trim tool: ořezávací nůž s dvojitou čepelí a ergonomickou rukojetí, která se výborně drží. Díky tomuto ořezávacímu noži jste schopni rychle, snadno a přesně upravit váš stoupací pás G3 přesně dle vaší lyže, tak aby na ní dokonale seděl.

Premium Plush: patentovaný, lehký a rychlý ve skluzu, pružný a super odolný nylonový plyš

All New Non-Toxic Adhesive: nové netoxické lepidlo s dlouhou životností

PFOA Free: stoupací pásy G3 mají nepromokavou úpravu, která přesahuje běžné standardy ochrany životního prostředí

Vyrobeno v Kanadě: G3 stoupací pásy jsou vyráběny v Kanadě, přímo v sídle G3 ve Vancouveru, které je jen pár minut od pohoří North Shore. Pohoří North Shore poskytuje perfektní terén pro testování veškerých výrobků firmy G3. Díky tomu jsou výrobky G3 dokonale testovány a odladěny.