Phone icon
Otevírací doba
Pondělí 8:00 - 19:00
Úterý - Pátek 10:00 - 19:00
Sobota 9:00 - 14:00
| Zobrazit kontakty
background photography of category
  • ortovox-avalanche-rescue-set-zoom+.jpg
  • Ortovox Avalanche Rescue Kit Zoom+
  • ortovox-avalanche-rescue-set-zoom-Alu 240.jpg
  • ortovox-avalanche-rescue-set-zoom- bager 2.5.jpg
  • Ortovox Avalanche Rescue Kit Zoom+

Lavinový set Ortovox Avalanche Rescue Kit Zoom+

Zvýhodněný set Ortovox Avalanche Rescue Kit Zoom+ plně digitálního, tříanténového lavinového vyhledávače Zoom+...
Toto zboží se již neprodává a není dostupné
Podívejte se na jiné produkty z kategorie Lavinové sety
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.
baner-registrace-sleva-product SLEVA 5 % NA VYBRANÉ ZBOŽÍ
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.

Podrobný popis

Výrobce Ortovox
Číslo zboží 14600145

Zvýhodněný set Ortovox Avalanche Rescue Kit Zoom+ plně digitálního, tříanténového lavinového vyhledávače Zoom+, lavinové lopaty Badger 2,5 a sondy Alu 240.

Lavinový set Ortovox Avalanche Rescue Set Zoom+ je lavinový set určený pro začínající skialpinisty freeride jezdce. Představuje dostupný a velmi intuitivní způsob vyhledání zasypané oběti. Set obsahuje lavinový vyhledávač Zoom+, sondu 240 Economic a lopatu Badger. Vše je uloženo v praktické krabici, jejíž součástí je i příručka pro pohyb a záchranu v lavinovém prostředí.

Lavinový vyhledávač Ortovox Zoom+
Lavinový vyhledávač Zoom+ nabízí intuitivní ovládání a moderní design společně s nejnovějšími technologiemi pro nejrychlejší možnou záchranu. Počet tlačítek byl zredukován na dvě funkční tlačítka pro co nejsnadnější používání. Velký displej zobrazuje polohu oběti, LED diody určují vzdálenost a šipky ukazují směr. Displej je dobře čitelný i při špatné viditelnosti či v noci. Vizuální hledání je doplněno o akustické signály, vyšší a rychlejší tóny znamenají, že se blížíte k oběti. Patentovaná tří-anténní digitální technologie Smart Antenna Technology analyzuje postavení antén a automaticky přepne na optimální vysílací anténu. Navíc v případě, že byste byl sám zasypán, přístroj se automaticky přepne z hledacího módu na vysílací. Vyhledávač je opatřen poutkem na zápěstí a komfortním obalem.

Sonda Ortovox 240 Alu
Velmi lehká a přesto pevná hliníková sonda se šroubovacím uzávěrem. Jednotlivé segmenty jsou spojeny kevlarovým lankem a jsou označeny měrkou pro přesné určení hloubky. 
Hmotnost: 200g
Materiál: 7075 Aluminium T6

Lopata Orotovox Badger
Super lehká hliníková lopata s ergonomickým hybridním gripem pro maximální přenos síly. Celková délka lopaty je 70 cm, délka tyče je 45 cm. Hmotnost 625 g.

Parametry

  • Ortovox
  • unisex