Phone icon
Otevírací doba
Pondělí 8:00 - 19:00
Úterý - Pátek 10:00 - 19:00
Sobota 9:00 - 14:00
| Zobrazit kontakty
background photography of category
  • ortovox-avalanche-rescue-set-3+.jpg
  • ortovox Avalanche Rescue Kit 3+
  • ortovox-avalanche-rescue-set-3+_bager 2.5.jpg
  • rtovox Avalanche Rescue Kit 3+
  • rtovox Avalanche Rescue Kit 3+
  • rtovox Avalanche Rescue Kit 3+

Lavinový set Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+

Lavinový set Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+ představuje vynikající volbu pro vaše freeride mise, obsahuje špičkovou výbavu v podobě digitálního vyhledávače 3+, sondy Alu 240 a lopatu Bager. Cenově zvýhodněná sada je zabalena v praktické krabici, jejíž součástí je i příru...
Toto zboží se již neprodává a není dostupné
Podívejte se na jiné produkty z kategorie Lavinové sety
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.
baner-registrace-sleva-product SLEVA 5 % NA VYBRANÉ ZBOŽÍ
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.

Podrobný popis

Výrobce Ortovox
Číslo zboží 14600146

Lavinový set Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+ představuje vynikající volbu pro vaše freeride mise, obsahuje špičkovou výbavu v podobě digitálního vyhledávače 3+, sondy Alu 240 a lopatu Bager. Cenově zvýhodněná sada je zabalena v praktické krabici, jejíž součástí je i příručka pro pohyb a záchranu v lavinovém prostředí. 

Lavinový vyhledávač Ortovox 3+
3+ je tří-anténní zařízení se speciální funkcí pro zlepšení vlastní bezpečnosti. Systém inteligentní pozice analyzuje postavení antén a automaticky přepne na optimální vysílací anténu. Kruhový displej umožňuje soustředit se na podstatné - vzdálenost a relativní pozici oběti. Vždy vyrovnejte přístroj na šipku. Plná šipka a hodnota ústřední vzdálenosti vás povede správným směrem. Patentovaný displej zobrazuje na první pohled, zda jste se dostali blíže k signálu nebo se pohybujete pryč od něj. 3+ vám umožňuje udržet přehled i při více zasypaných. Jejich počet se zobrazuje na displeji. Jakmile najdete prvního, můžete vypnout jeho signál pomocí pin klávesy. Oběť je označená jako nalezená a vy můžete pokračovat v hledání. Vyhledávač má velmi snadné ovládání, pogumovaný kryt pro ochranu a ergonomii, podsvícení pro noční hledání, vysílání v případě zasypání a jasné, optimalizované zvuky.

Sonda 240
240 Light je nejlehčí hliníkovou sondou od Ortovoxu. Disponuje unikátním napínacím PFA systémem, díky kterému může být velmi lehce složena a stejně rychle zase rozložena. Segmenty jsou spojeny dyneemovým lankem a jsou označené měrkou pro snadné odečtení hloubky. Rukojeť je obalena EVA pěnou pro pohodlnou manipulaci a ochranu rukou před mrazem.
Hmotnost: 200g
Materiál: 7075 Aluminium T6

Lopata Orotovox Badger
Super lehká hliníková lopata s ergonomickým hybridním gripem pro maximální přenos síly. Celková délka lopaty je 70 cm, délka tyče je 45 cm. Hmotnost 625 g.